Bogerud i bydel Østensjø er i enorm utvikling og befolkningen opplever behov for å si sin mening om den lokale byutviklingen. Hva skal til for å trives på Bogerud? Hvordan kan flere innbyggere føle seg inkludert, delta i utvikling av egen hverdag og oppleve et fellesskap med sine medborgere i området? Svar på disse spørsmål, og mye mer, ønsker organisasjonen Bare hyggelig å adressere for å skape best mulig bo- og leveforhold for befolkningen.

Vi i Reell medvirkning fikk være med på på å legge til rette for at spørsmålene ble forsøkt besvart med innspill fra innbyggerne. Innspill ble innhentet i forbindelse med bydelsdagene, samt på Bogerud torgfest. Arbeidet resulterte i en rapport med innbyggernes forslag til hva grendehuset kan fylles med av aktiviteter, og til hva innbyggere og forbipasserende ønsker seg for et levende torg på Bogerud.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: