Skedsmo kommune har invitert alle 8. trinn-elever i kommunene Skedsmo, Fet og Sørum til å si sin mening om sosiale og kulturelle møteplasser for ungdom i nye Lillestrøm kommune. Hvordan er det eksisterende tilbudet? Hva er den perfekte fritiden for ungdom i nye Lillestrøm kommune? Hva er viktig å tenke på når man skal utvikle tilbud? I underkant av 1000 ungdommer har bidratt med sine refleksjoner, råd og anbefalinger. I prosessen har alle 8.-trinn-elever i de tre kommunene deltatt i medvirkningsprosesser. I tillegg har Barn og unges kommunestyre og demokratigruppen i Skedsmo kommune sagt sin mening om prosess og innspill, og ungdomsarbeidere i kommunene har bidratt med sine refleksjoner. Vi er ydmyke og stolte over at vi fikk lage og gjennomføre prosessen sammen med kommunen.

Les hele rapporten her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: