camilla@reellmedvirkning.no

Camilla er gründer av Reell medvirkning som arbeider for å sikre gode, helhetlige og deltakende medvirkningsprosesser for barn, ungdom, studenter, organisasjoner, næringsliv og offentlige institusjoner. Hun har siden oppstart i sept 2017 levert tjenester til blant annet: Trondheim kommune, Sandnes kommune, WHF-nettverket Sunne kommuner, Bufdir, Oslo kommune, Redd Barna, Melahuset, Agder fylkeskommune, Skedsmo kommune, UNICEF og Moment.

Hun har tidligere jobbet som daglig leder for Redningsselskapets ungdomssatsing og nyetablerte ungdsomsstyre. Der jobbet hun med å drifte og utvikle organisasjonen på overordnet nivå., samt administrasjon av søknader og midler, lederopplæring og rekruttering. Camilla har jobbet med frivillighetspolitisk utvikling i Redningsselskapet og støtte til distriktsansatte i arbeid med ungdom. Viktige områder i arbeidet var også aktivitets- og identitetsutvikling for organisasjonen RS Ung. Dette innbefattet oppfølging av 35 lokallag med ca 2000 medlemmer, 5 regioner og sentralstyre for ungdom.

Camilla har også jobbet som daglig leder for Røde Kors’ ungdomsorganisasjon med personalansvar for 11 direkterapporterende og 12 ungdomsdelegater. Der hadde hun økonomiansvar og var medlem i Generalskretærens ledergruppe. Hun hadde ansvar for oppfølging av styret til Røde Kors Ungdom, landsmøte- saker og samarbeid mellom ansatte, frivillige og tillitsvalgte. Camilla hadde et helhetlig ansvar for oppfølging og utvikling av ungdomsorganisasjonen i 19 distrikt, 65 lokalforeninger og ca 1000 frivillige i aktivitet

%d bloggere like this: